Mobiilisovellus

Sovelluskaupasta asennettava mobiilisovellus on tehokas työkalu sitouttamaan käyttäjiä. Mobiililaitteeseen räätälöity sovellus on helppo käyttää ja vahvistaa yrityskuvaanne. Mobiilisovellus voi palvella yrityksen sisäisiä käyttäjiä, esimerkiksi automaattinen matkalaskusovellus yrityksen kenttätyöntekijöille tai yrityksen loppukäyttäjille suunnattu kanta-asiakassovellus.

Mobiilisovellukset

Mobiiliprojektin toteutus

Sovellus voidaan toteuttaa perinteisenä projektitoteutuksena, mutta yhä useammin päädytään SaaS-malliin (Software as a Service). SaaS on yritykselle huomattavasti joustavampi hankintamalli verrattuna yksittäisenä projektina toimitettuun sovellukseen. SaaS-mallissa sovellus, sen vaatima alusta (palvelin), käyttöoikeuslisenssit, varmuuskopiot, tietoturva ja ylläpito toimitetaan jatkuvana palveluna. SaaS-malli on helpompi budjetoida ja ratkaisu on aina ajan tasalla.

Projektin käynnistäminen

Nopein tapa onnistuneen projektin käynnistämiseksi on asiantuntijoidemme suorittama kartoitus, jossa kartoitamme kehitystarpeet ja ongelmakohdat. Kartoituksen tulosten perusteella laadimme ratkaisuehdotuksen, joka käydään yhdessä läpi. Laajemmissa toteutuksissa suosimme proof of concept (prototyyppi) -mallia, jotta ratkaisu voidaan helposti todeta toimivaksi. Asiakkaamme ovat hyödyntäneet POCin toteuttamiseen myös innovaatioseteliä. Hyvin toteutettu POC varmistaa, että ratkaisu palvelee asiakkaan tarvetta ja sen avulla ratkaisun varsinainen toteutus nopeutuu.

Ota yhteyttä

ISE 2024