ISE Dev Oy etsii joukkoonsa tuloshakuista myynti- ja asiakkuuspäällikköä, joka haluaa ottaa vastuun yrityksemme uusasiakashankinnasta, asiakassuhteiden kehittämisestä ja menestyksekkäästä myyntitoiminnasta. Tarjoamme tehtävään houkuttelevan kiinteän palkan ja erittäin kattavat bonusvaihtoehdot!

Haemme juuri sinua, joka haluat olla mukana tuomassa markkinoille uutta SaaS-ratkaisua, joka mahdollistaa yritysten liiketoimintojen automatisoinnin. Markkinatutkimusten mukaan palveluillemme on suuri tarve markkinoilla. Koska myös oma asiakashankintaprosessimme on pitkälti automatisoitu, kylmäsoittojen sijaan tehtäväksesi jää poimia tarjoomastamme asiakkaan liiketoimintaa parhaiten tukevat automatisointiratkaisut.

Myynti- ja asiakkuuspäällikkönä kontaktoit oman markkinointimme tuottamia liidejä, ylläpidät olemassaolevia asiakassuhteita sekä suunnittelet erilaisia myynti- ja markkinointitoimenpiteitä. Työskentelet osana ammattitaitoista tiimiämme, joka auttaa sinua kaikissa työnkuvasi haasteissa menestyksekkään ja antoisan uran mahdollistamiseksi. Toimistomme sijaitsee Jyväskylässä, mutta myös etätyöskentely on mahdollista.

Olemme tehneet merkittäviä henkilöstö- ja yritysjärjestelyjä sekä saaneet myös sijoittajia mukaan toimintaamme. Nyt tiimimme tarvitsee vain sinut! Eli jos olet etsimämme henkilö, joka haluaa olla osa menestystarinaa, älä epäröi hakea meille töihin!

Huom! Haku tähän tehtävään on päättynyt!

Myynti- ja asiakkuuspäällikön hakuaika on tullut päätökseen. Kiitokset kaikille tehtävästä kiinnostuneille! Jos koet että sinun työpanoksesi voisi olla meille tarpeen jossain muussa yhteydessä, niin voit toki jättää vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostilla osoitteeseen ”rekry@ise.fi”, niin katsotaan asiaa tilanteen mukaan.

ISE 2024