Oletko innokas, kekseliäs ja tehokas B2B-myynnin ammattilainen? Tykkäätkö kohdata työssäsi ihmisiä ja tutustua erilaisten yritysten toimintaan? ISE Dev Oy etsii joukkoonsa aikaansaavaa myyntipäällikköä pitkäaikaiseen ja palkitsevaan työsuhteeseen.

ISE on monipuolinen ohjelmistoratkaisuja ja markkinointipalveluja toteuttava yritys Jyväskylästä. Olemme hiljattain tehtyjen henkilöstö- ja yritysjärjestelyjen, sekä sijoittajien ja Business Finlandin avulla viemässä toimintaamme kokonaan uudelle kasvun ja kehityksen tasolle. Pitkäjänteinen tuotekehitys omien SaaS-palveluiden parissa alkaa myös pian kantamaan hedelmää ja tämän seurauksena syntyy tarvetta uusien huippuosaajien löytämiselle.

Myyntipäällikkönä vastaat ISE:n palvelu- ja tuotevalikoimaan liittyvien kokonaisuuksien myynnistä, kontaktien luomisesta sekä markkinatutkimuksesta. Myyntipäällikkönä sinulla on myös mahdollisuus rakentaa myyntitiimi, jonka vetovastuussa olet sinä itse. Toiminnan keskiössä pääset lisäksi osallistumaan palveluiden sekä markkinoinnin kehittämiseen.

Myyntipäällikön työtäsi helpottaa selkeät ja aidosti laadukkaat digitaaliset tuotteet, joille on markkinoilla myös kysyntää. Tällöin onnistumisesi ratkaisee ennen kaikkea kykysi myydä ja saada asiat toimimaan oikealla tavalla. Työssäsi käytettävät menetelmät ja työkalut ovat täten myös täysin räätälöitävissä, juuri sinun tarpeisiin sopivaksi.

Myyntipäällikön työssä sinulta edellytetään:

  • Kokemusta B2B-myyntityöstä
  • Ymmärrystä hyvästä esimiestyöskentelystä
  • Ahkeruutta, rohkeutta ja päättäväisyyttä

Lisäksi eduiksi voidaan katsoa muun muassa:

  • Tuntemusta ohjelmistokehityksestä, ohjelmistoista sekä markkinointityökaluista
  • Kaupallisen tai viestinnällisen alan koulutus
  • Oman auton käyttömahdollisuus

Apunasi sinulla on ammattitaitoinen ja osaava tiimimme, jolta saat kaiken avun ja tietotaidon onnistuneiden kauppojen syntymiseksi. Opetamme sinulle myytävien tuotteiden ominaisuudet, myyntivaltit sekä kokemukseen perustuvaa tietoa markkinoiden ja potentiaalisten asiakkaiden yksityiskohdista.

Tarjoamme myyntipäällikölle kiinteän palkkauksen sekä erittäin kannustavan myyntiprovision. Mahdollisuus neuvotella myös erilaisista ansainta- ja palkkiomalleista kokemuksen ja tulosten mukaan. Hyvälle myyntipäällikölle joka tapauksessa loistavat ansaintamahdollisuudet!

Työskentely tapahtuu pääasiassa toimistollamme arkisin 8-16 välisenä aikana, mutta mikäli osoitat kyvykkyytesi, voit käyttää aikasi ja läsnäolosi niin kuin parhaaksi näet. Pääasia että tuloksia syntyy!

Kiinnostuitko? Hae paikkaa nyt!

Jos olet etsimämme myynnin ammattilainen, hae heti meille töihin! Voit hakea myyntipäällikön paikkaa lähettämällä vapaamuotoisen työhakemuksen sähköpostilla osoitteeseen rekry@ise.fi

Hakuaika on 31.12.2022 asti, mutta avoin työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Sinun kannattaa siis olla nopea. Onnea työnhakuun!

Lisätietoja tehtävästä: 040 085 2077 -Timo Autere

ISE 2023