Google Display Network (GDN) on Googlen mainosverkosto. Se tarjoaa mainostajille mahdollisuuden näyttää mainoksiaan useilla eri verkkoalustoilla, mobiilisovelluksissa ja muilla digitaalisilla alustoilla. GDN on osa Google Ads -mainosalustaa ja se tarjoaa laajan näkyvyyden verkossa ja mahdollistaa tehokkaan mainosten hallinnan ja seurannan.

Google Display Network koostuu monista eri verkkosivustoista ja sovelluksista, jotka ovat liittyneet Googlen mainosverkkoon. Mainostajat voivat kohdentaa mainoksiaan erilaisilla tavoilla, kuten demografisten tietojen, kiinnostuksen kohteiden ja käyttäytymisen perusteella. Tämä mahdollistaa tarkan kohdentamisen ja auttaa mainostajia löytämään oikean yleisön.

GDN tarjoaa useita mainosmuotoja, kuten kuvamainokset, tekstimainokset, videomainokset ja interaktiiviset mainokset. Mainostajat voivat myös valita, haluavatko he näyttää mainoksiaan tietyillä verkkosivustoilla tai sovelluksissa, tai antaa Googlen järjestelmän optimoida mainosnäyttöjen jakautumista parhaan mahdollisen suorituskyvyn saamiseksi.

Avainsanat:

ISE 2023